Logo de velgendokter

OF BEL: 0413 257 366

Velgen Polijsten

Gepolijste velgen komt bij moderne auto’s eigenlijk nooit meer voor. Tegenwoordig worden de meeste velgen CNC afgedraaid om een glimmend effect te geven.
Omdat het allebei een glimmende afwerking heeft wordt het dan ook regelmatig nog met elkaar verward.

Klik Hier voor meer informatie over het herstellen van CNC gedraaide velgen.

Het polijsten van een velg is veel handwerk en hier gaan tientallen uren in zitten om het netjes te doen. Dit gebeurt vaak bij 2 of 3-delige velgen. Het bekendste voorbeeld is een set BBS RS velgen.

Zijn jouw velgen gepolijst? Of twijfel je of dat het geval is? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag een prijsopgave aan

Met ruim 30 jaar ervaring oneindig veel mogelijkheden!

Hoe gaan wij te werk

STAP 1

Eerste contact

Het begint met het eerste contact. Meestal gaat dit via de e-mail of telefoon, maar langskomen mag natuurlijk ook! De deur staat voor je open. Vaak vragen we een foto te sturen van de velgen zodat we een eerste indruk krijgen van de schade en bijvoorbeeld het type velg.

STAP 2

Prijsopgave

Aan de hand van de foto’s en de wensen, maken we een prijsopgave op maat. Hierbij vinden we het belangrijk om zo duidelijk mogelijk te zijn in wat je kan verwachten.
Zo hanteren we altijd totaalprijzen voor bijvoorbeeld poedercoaten of cnc afdraaien.
Dus achteraf geen onverwachte kosten voor bijvoorbeeld het aanbrengen van blanke lak of het verwijderen van stoeprandschade. Wel zo eerlijk toch?

We vinden het ook belangrijk om je hierbij zo goed mogelijk te adviseren.
Mocht het herstellen bijvoorbeeld duurder zijn dan het vervangen van de velgen, dan zullen we dit laten weten. Dit levert misschien geen geld op, maar daar worden onze klanten wel blij van.. en wij dus ook!

STAP 3

De Velgendokter App

Eenmaal bij ons bedrijf aangekomen kijken we samen of de schade ook is wat we van te voren hadden ingeschat. Daarna wordt alles vastgelegd in ons systeem en dit wordt bij jou bevestigd via de email met een orderbevestiging.

STAP 4

OPDRACHTBONNEN

In de werkplaats worden de velgen op een kar gezet en hier komt de werkbon aan te hangen. Hier staan alle werkzaamheden op inclusief de gemaakte afspraken met de klant over levertijd, kleurkeuze etc. Zo kan er niks fout gaan tijdens het herstel en de voortgang kan netjes bijgehouden worden.  

STAP 5

LAATSTE INSPECTIE

Er wordt een laatste inspectie uitgevoerd om te kijken of we tevreden zijn met het eindresultaat. Pas als alles goedgekeurd is krijg je een bericht dat de velgen opgehaald kunnen worden.

Benieuwd wat het kost om jouw velgen bij de dokter te brengen?

Vraag hier een prijsopgave aan

Hebben jouw velgen een bezoekje nodig aan de dokter?

Vraag een afspraak aan bij één van onze medewerkers